AZ AUKCIÓMON VÁLASZTHATÓ 3 ÜVEG KANDÍROZOTT GYÜMÖLCS VAGY HÉT FŰSZERES KANDÍROZOTT SZILVÁS LILAHAGYMA CHUTNEY
ÁLDOTT KARÁCSONYT!
Műhelyünkről: Tradicionális családi receptek (magyar, görög, dalmát, szerb) alapján kandírozunk. E receptek birtokosaival személyesen találkoztam és együtt dolgoztunk. Az előkészületek, kutatások több évig eltartottak. Első kandírozásunk 2013-ban volt. Többek között kandírozunk zöld diót, földiepret, sárgabarackot, görögdinnye héjat, sárgadinnyét. Az őszi és téli szezonban pedig sütőtököt és narancshéjat valmint a mangó, levendula, pitypang, akácvirág kandírozását ez évben kezdtük meg és még fejlesztés alatt állnak. A kandírozás teljesen bio technológián alapul semmilyen tartósítószert vagy adalékot nem használunk. A gyümölcsöket gondosan kiválogatjuk egyesével átnézzük. A hideg kandírozást alkalmazzuk amely az ozmózison alapul, ami azt jelenti hogy a gyümölcsök nincsenek főzve sem párolva, tapasztalataink, hogy így marad meg a gyümölcs íze, karaktere és struktúrája. Egy-egy gyümölcs kandírozása pl. a görögdinnye héj 10-11, zölddióé 7, sárgabarack, sárgadinnye, eper, stb 4 hetet vesz igénybe. A sárgabarck és a földieper intenzív izű marad, nagyon erős már-már eszencia jellgű enyhén karamelizált szirupban. Nagyon kevés kell bármilyen desszert vagy hab ízesítéséhez, dekorálásához. A zöld dió valójában semmihez sem hasonlítható, teljesen egyedi tömény különleges ízvilág. A diók félkemények, picit roppanósak. A dinnyefélék nem túl karakteresek ízük, állaguk szinte selymes ezért szinte bármilyen desszert kombinálásával használhatók. Ezt szeretnénk megosztani minden ínyenccel aki szereti és élvezi a exlusive kandírozott csemegéket.
Csomagolás: 220ml-es üvegekben min. 100 max. 110 g tiszta kandírozott gyümölcs tömeg és kb 80-90ml tömény kandírönetet, az üvegek teljes töltősúlya 230-240g.
Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2019-01-21 13:22 .