Összetevők:
cukor, glükóz szirup, ivóvíz, növényi zsír (kókusz, hidrogenizált pálmamag), módosított keményítő (burgonyakeményítő), sűrítőanyag (xantán-gumi), égkék ételfesték színezék (glicerin, propilénglikol, színezék (E133), emulgálószer (E551)), aroma, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
1641 kJ / 388 kcal
Allergén információk:
Allergéneket nem tartalmaz.
A Világoskék Smartflex tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a kiváló minőségű világoskék fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
A Világoskék Smartflex tortaburkoló massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A Világoskék Smartflex tortaburkoló massza tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23 ? C hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába (zacskóba és vödörbe is) visszazárva tárold
Nem kell hűtőbe tenni!
Jelenlegi ára: 1 936 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .