2016. február 24., szerda

Klarstein Mr. Sunny 3 az 1-ben ablaktisztító ké... - Jelenlegi ára: 18 010 Ft


Klarstein Mr. Sunny 3 az 1-ben ablaktisztító készülék, 110 ml, akkumulátor, IPX4, zöld
Termékkód: 10028136
Ezzel a különösen praktikus 3 az 1-ben ablaktisztí tó kombiná ció val a Klarstein-től könnyen megszabadí thatja ablakait, tükreit és csempéit a szennyeződésektől. Tisztí tsa meg egy mozdulattal a ví zköves zuhanykabint, télikertjének üvegét, vagy szabaduljon meg a nedves padló tó l, á tá zott szőnyegektől, esetleg a csú szó s laminá lt parkettá tó l. A Mr. Sunny kézi ablaktisztí tő készülék segí t önnek a megterhelő feladatokná l. Elég, ha megtölti a 110 ml-es tartá lyt ví zzel, hozzá ad egy kevés tisztí tó szert, majd utá na egy finom mozdulattal megnyomja a permetszó ró kart. Ezutá n elég á th&u! acute; zni a nedves felületet a 26 cm széles gumis tisztí tó fejjel, melynek szí vó rendszere magá ba szí vja a koszos vizet, í gy az ablak végül csí kmentesen ragyog. A munka befejeztével az elülső kivezető lyukon keresztül a koszos ví z gyorsan és problémamentesen kiürí thető, és a készülék ezzel má r készen is á ll a következő haszná latra. A beépí tett lí tium-ion akkumulá tor a Klarstein Mr. Sunny ablaktisztí tó nak maximá lis rugalmassá got és hosszú működési időt biztosí t, valamint a nagyon könnyű műanyag konstrukció az ergonomikus kialakí tá sú fogantyú val garantá lja a higiénikus munká t fá radtsá g nélkül. Teljesen mindegy, hogy ví zszintesen, függőlegesen vagy aká r fejjel lefelé.
Fő jellemzők:
Ultra könnyű 3 az 1-ben ablaktiszt&i! acute; tó készülék a sima felületek tisztí tá sá hoz, mint pl. ablak, tükör, csempe 26 cm széles tisztí tó fej cserélhető dupla gumival a fényes csí kmentes eredményért - horizontá lisan, vertiká lisan vagy aká r fejjel lefelé Hatékony szí vó rendszer cserélhető szűrőbetéttel és 110 ml-es ví ztartá llyal Vége a nedves padló nak, szőnyegeknek, parkettá nak vagy laminá lt padló nak, valamint nedves ablakoknak és ablakpá rká nyoknak Beépí tett lí tium-ion akkumulá tor, ergonomikus kialakí tá sú fogantyú és könnyen alkalmazható permetező kar
Műszaki paraméterek:
Teljesí tmény: 12 Watt Működési idő: kb. 30 perc Töltési idő: kb. 3, 5 ó ra Védelmi osztá ly: IPX4 (a fröccsenő ví z ellen) U! ltra könnyű konstrukció a fá radtsá gmentes munka érdekében Ví ztartá ly ví zszint jelzéssel Kontroll LED 2 lá b a praktikus elhelyezésért Tá pcsatlakozá s: 3, 6 V - 1500 mAh lí tium-ion akkumulá tor (há ló zati csatlakozó a csomagolá s része)
Küldemény tartalma:
1 x készülék 1 x há ló zati csatlakozó 1 x tisztí tó /törlő fej Haszná lati utasí tá s
Termék méretei:
26 x 36 x 15, 5 cm (SZxMxM) Munkafelület : 26 cm Tömege: kb. 705 g
Képek:


Jelenlegi ára: 18 010 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Klarstein Mr. Sunny 3 az 1-ben ablaktisztító ké... - Jelenlegi ára: 18 010 Ft