2016. szeptember 29., csütörtök

Hämmerchen Spiel - Szögelős társasjáték - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy szép állapotú, szögelős játék a képen látható összeálltásban, 60 fadarab helyett 111 elemmel, 2 db parafa lappal és 2 db kalapáccsal.
A játék lényege, hogy egy kalapáccsal egy táblára különféle formájú elemeket lehet szögekkel felkalapálni, így különböző képeket kialakítani.  
"Koncentrálással és ügyességgel a kis mesterember színes világokat állít össze. Az útmutatóban található minták felkeltik a gyerekek fantáziáját. A gazdag játékanyag sokféle kialakításra ad lehetőséget. A különböző formák és figurák koncentrált összeépítése fejleszti a motorikus képességet és igazán szórakoztató. " 
A játék személyesen átvehető Budaörsön egész nap vagy Budapesten munkaidőben a 4-es metró II. János Pál pápa téri megállójánál, illetve postázni is tudjuk.
Kérlek, nézz körül a többi eladó játékunk között is, remélem találsz még néhány érdeke set és akkor egy postaköltséggel el tudjuk küldeni!
Pontos postaköltséget a csomagolás után tudunk mondani. A postaköltséget mindig az aktuális postaköltségek szerint számoljuk.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-10-15 20:55 . Hämmerchen Spiel - Szögelős társasjáték - Jelenlegi ára: 1 Ft