2016. december 26., hétfő

Frontstage hordozható Flightcase szekrény, 118 x 61 x 58cm, kerekekkel - Jelenlegi ára: 83 990 Ft


Frontstage hordozható Flightcase szekrény, 118 x 61 x 58cm, kerekekkel
Termékkód: 10014215
A Flightcase box egy ideális kísérő az utakon, amelybe a megszokott színpadi eszközöket, például kábeleket, hangszereket, DI-boxokat, és más tartozékokat tehet. Ideális segítőtárs más tárgyak tárolására is (például munkahelyre). A szekrény konstrukciója szilárdan kidolgozott: 10 mm vastag multiplexből készült, alumíniumperemekkel és nagy, gömbölyű fémsarkakkal. A robusztus pillangócsavarok és a két gumis fogantyú mindkét oldalon garantálják a biztonságos és könnyed szállítást. A belső tér két mozgatható elválasztóval van ellátva, amivel a belső részt saját igényeinkhez igazíthatjuk. Ezenkívül a szekrényben egy felemelhető megerősített platform is van. Röviden egy hasznos segítőtárs, amely nem hiányozhat semmilyen hangtechnika szállításánál.
Fő jellemzők:
Nagy, hordozható flightcase pódium eszközök, például lámpák, rackek, állványok, kábelek? tárolására Kerekekkel és két gumis fogantyúval a hátoldalán 10mm multiplex Műszaki paraméterek:
Két elválasztó és extra párnázott, felemelhető platform Gömbölyű sarkak és alumínium peremek 2 rugós pillangócsavar és 2 biztosíték a felső fedélhez Robusztus pillangócsavarok 4 felcsavarozható kerék mellékelve Fekete színű fa A felső fedél a szekrényhez van rögzítve Nagyon robusztus, tárgyak tárolására utazás közben Küldemény tartalma:
1 x szekrény 1 x kerék készlet csavarokkal Termék méretei:
Belső méretek: 118 x 61 x 58cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg: 40kg
Képek:


Jelenlegi ára: 83 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .