2017. április 25., kedd

Crayola: Colour Alive kifestő - elvarázsolt kert - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

A Crayola: Colour Alive kifestő segítségével most igazán elképesztő formában kamatoztathatod saját kreativitásodat, a csillámokat szóró tündérporos filctollak által ugyanis garantáltan minden egyes festményed megtelik majd élettel és varázslattal.
Ezzel a csodálatos kifestővel egyenesen az elvarázsolt kert csodái várnak rád, így minden egyes új képet úgy alkothatsz meg, ahogyan csak szeretnél. Fesd meg a legpompásabb virágokat, töltsd meg élettel a tündérkertet, és végezetül keltsd életre festményedet.
A Crayola: Colour Alive kifestő - elvarázsolt kert érdekessége ugyanis, hogy egy a Google Play vagy az App Store áruházakból ingyenesen letölthető alkalmazásnak köszönhetően az elkészült festményeket egy okostelefon vagy táblagép segítségével könnyedén életre keltheted a szereplők interaktívvá tételével. Sőt mi több, az alkalmazás által újabb kifestőket tölthetsz le magadnak és nyomtathatsz ki szabadon, hogy a játék sose érjen véget!
A kifestő ideális választás olyan lányok számára, akik szeretik a kreatív feladatokat, itt ugyanis varázslatos élmények társaságában fejleszthetik kézügyességüket, a legkisebbek pedig még a színeket is gyakorolhatják.
A Crayola: Colour Alive kifestő - elvarázsolt kert méretei: 29 x 20 cm.

Jelenlegi ára: 2 599 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .