2017. november 27., hétfő

Maloja női nadrág M-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó MALOJA női nadrág M-es méret.
Derék: 32 cm               Csipő: 48 cm              Testhossz: 87 cm      Belül:   70  cm
MALOJA:
A Maloja név Svájcból ered, egy ottani kisvárosról kapta a nevét. Az alapítók egy olyan helyet kerestek, ahol távol lehettek a nagyváros nyüzsgésétől és semmitől sem zavartatva csak a kikapcsolódásra koncentrálhattak. A mai napig megmaradt a márka természetközelisége, minden egyes kollekciójukat áthatja a Maloja-életérzés: “ Járd a saját utadat”, “ Tiszteld az embereket és a természetet”, “ Koncentrálj arra, hogy az egyszerű dolgok fontosak az életben”, “ Meg kell tanulni élvezni az adott pillanatot “. Amit még mindenképpen fontos megemlíteni a márkával kapcsolatban, hogy saját gyárral rendelkezik és a saját maguk által fejlesztett alapanyagot használják a ruhák gyártásakor. A Maloja katalógusokban nem modellek mutatják be a ruhákat, hanem azok, akik szervesen részt vettek azok megalkotásában, ez is azt mutatja, hogy egy igazán emberi márkáról van szó.  
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 16:11 .