2018. június 26., kedd

BIOAQUA 24K GOLD SKIN CARE collagen és arany anti-aging öregedésgátló ránctalanító kollagén szérum - Jelenlegi ára: 2 49


AKCIÓ: -40%
4150 Ft helyett most csak 2490 Ft
Világszerte sikertermék szuper áron!
Eredeti, bontatlan, dobozos Bioaqua 24K Gold Skin Care kollagén + arany anti-aging szérum, mely többek között 24 karátos aranyat, ginzeng kivonatot, kollagént és jojobaolajat tartalmaz. Rendszeres használatával hatékonyan segít a fiatalos és gyönyörű bőr megtartásában vagy visszaszerzésében.
Hidratál, ránctalanít, gátolja a bőr öregedési folyamatait, ill. üdévé, élettel telivé teszi azt.
Méltán sztártermék a nők körében világszerte.
Alkalmazható minden bőrtípusra, az arc egészére, valamint a nyak és a dekoltázs bőrére. Alkalmazhatod éjszakára és nappalra is, akár smink alá felvíve is.
VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK
A termék külföldi raktárkészletről érkezik közvetlenül a címedre kb. 10-25 nap alatt. Ennek folyamatáról olvashatsz a lentiekben.
Fizetési mód
Előre utalással a megadott bankszámlaszámra, ami a termék megrendelése után e-mailben érkezik meg a postaládádba.  
Postázás
A külföldi raktár az átutalás beérkezésétől (vagy arról szóló igazolás küldésétől) számított maximum 5 munkanapon belül postára adja a terméket. Maga a szállítás kb. 10-25 napot vesz igénybe a postára adástól számítva.
Külföldi csomag garancia:
Ha 60 napon belül nem érkezne meg a csomag, a termék ára + a postaköltség 100%-ban visszautalásra kerül, vagy újraküldjük a terméket - a Te döntésed szerint.
100% elégedettségi garancia
Ha nem lennél elégedett a vásárolt termékkel, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárolom azt (új, nem használt állapotban, ép csomagolással, címkével - amennyiben volt a terméken), visszautalva a vételárat. A postaköltség nem kerül visszautalásra. A visszapostázásról a vásárlónak kell gondoskodnia a magyarországi postacímre, amit ezesetben e-mailben adok meg.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 12:33 .