2020. január 31., péntek

Sony Xperia Z5 Compact E5823 32GB LTE Black - Jelenlegi ára: 78 500 Ft

Sony Xperia Z5 Compact
 
Kompakt kialakítás és gyors autofókuszos kamera Ez az okostelefon, amelyet mindig magad mellett akarsz tudni. Bármit is hozzon a nap.
Az Xperia Z5 Compact esetében nem az a kérdés, mit is csinálhatsz az okostelefonoddal, hanem hogy mit csinálhatsz még. Legjobb kompakt okostelefonunk a nagyfiúk minden funkciójával rendelkezik, sőt még életre is kel. A stílusodhoz illő színekkel. A zavaró tényezőket kordában tartó újításokkal. Valamint az arany középutat jelentő, 4, 6? -es mérettel.
Az Xperia Z5 Compact kényelmes, kompakt mérete mellett élénk színekkel és szemet gyönyörködtető kivitelével hívja fel magára a figyelmet. Ilyen például a keret precíziós gravírozása és a sima tapintású, csiszolt üveg hátlap.
Egy kis víz nem nagy dolog. Az Xperia Z5 Compact ellenáll a mindennapi élet részét képező fröccsenéseknek. Így nyugodtan vészelheted vele át a váratlan záporokat is.
Az Xperia Z5 Compact bekapcsológombján integrált ujjlenyomat-érzékelő található. A gomb könnyen elérhető a telefon oldalán, így egyetlen mozdulattal felveheted és feloldhatod.
Az Xperia Z5 Compact ugyanazzal a technológiával készült, mint a Sony vezető digitális fényképezőgépei. Okostelefonunk 23 megapixeles kameráját szupergyors automatikus élességállítással és élesebb zoom funkcióval láttuk el. A minden eddiginél élesebb és tisztább képekért.
 

Jelenlegi ára: 78 500 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .