2021. január 26., kedd

Hampuk Zsolt - Hatalomjátszma - Jelenlegi ára: 3 391 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1526644
Hampuk Zsolt
Hatalomjátszma
A történet főszereplője, az idegen csengésű nevet viselő magyar fiú, Francois Picoult. A csendes, intelligens, konfliktuskerülő Francois a véletlennek köszönhetően egyik napról a másikra Krovtsik úr, a helyi maffiózó, bűnszövetkezetének részévé válik. Miközben a törvényen kívüliek rögös és gyakran életveszélyes útját járja, Francois egyre jobban belesimul ebbe a miliőbe, és kiépíti saját, intelligenciára és ügyességre épülő útját a bűnözés világában. Egy napon megtalálja valaki, aki hatalmas dobásra készül. Hogy ki és mire? Kiderül Hampuk Zsolt meghökkentően és riasztóan valóságízű regényének első kötetéből.
Tom Clancy és Stieg Larsson nyomában – Hampuk Zsolt első regényéről.
Hampuk Zsolt első regénye egy napjainkban játszódó, fordulatos politikai krimi. A szerző szinte mindent tud – vagy legalábbis könnyen elhisszük neki – a maffiáról, a pénzről, a feketegazdaságról, a világot irányító háttérhatalmakról. Tudását nem önti a nyakunkba, hanem szépen adagolja a több mint háromszáz oldalas regény lapjain. A Hatalomjátszma egy sodró erejű történet, melyet forgatva négy kontinensen is megfordulhatunk, ugyanakkor a regény magyar vonatkozásai miatt egészen sajátunknak is érezhetünk.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
„... kivitt egy erdőbe, mert azt hitte spicli vagyok” – Videóinterjú Hampuk Zsolttal.
Hatalomjátszma című új regénye kapcsán beszélgettünk Hampuk Zsolttal írásról, kutatómunkáról, bűnözőkről és irodalomról.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 391 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 16:51 .