2021. május 27., csütörtök

Scheppach HBS 261 szalagfűrész (HBS261) - Jelenlegi ára: 100 325 Ft

Scheppach HBS 261 szalagfűrész(cikkszám: HBS261)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőA Scheppach HBS 261 szalagfűrész kiválóan hasznosítható az otthoni műhelyekben, vagy akár kisebb szakműhelyekben is. A fűrészszalaggal, a két sebességbeállítási lehetőségnek köszönhetően, pontos vágásokat végezhet különböző anyagokon, kemény és puhafán egyaránt. A gép alapja egy erőteljes és csendes indukciós motor, modern, szénkefe nélküli technológiával. A meghosszabbítható, 0 ° és 45 °-ig dönthető munkaasztal masszív öntvényből készült. TermékleírásElőnyökA Scheppach HBS 261 szalagfűrész kiválóan hasznosítható az otthoni műhelyekben, vagy akár kisebb szakműhelyekben is. A fűrészszalaggal, a két sebességbeállítási lehetőségnek köszönhetően, pontos vágásokat végezhet különböző anyagokon, kemény és puhafán egyaránt. A gép alapja egy erőteljes és csendes indukciós motor, modern, szénkefe nélküli technológiával. A meghosszabbítható, 0 ° és 45 °-ig dönthető munkaasztal masszív öntvényből készült. A szalagfűrész tartozékai között megtalálható a rögzíthető párhuzamvezető és a pontos szögvonalzó. A vázszerkezet
további részei teljes mértékben fémből készültek. A szalagfűrész nagy, 120 mm-es vágómagassággal rendelkezik, és a párhuzamvezetőknek köszönhetően, melyek nem engedik a fűrészlap elmozdulását, nagyon pontos vágásokat lehet elvégezni vele. A dönthető oldalfalnak köszönhetően a fűrészszalag cseréje is nagyon egyszerű. A talapzati furatok lehetővé teszik a gép stabil rögzítését a munkaasztalhoz. A gép tartozéka két darab fűrészszalag. Műszaki adatokMotor: 230 V/50 HzTeljesítmény: 500 WFűrészszalag sebessége: 2 sebesség, 660 é 960 m/percLendkerékátmérő: 250 mmFűrészszalag hossza: 1790 mmMax. vágómagasság: 120 mmMax. vágószélesség: 245 mmMunkaasztal méretei: 300 x 380 ? 535 mmDönthető munkaasztal tartomány: 0° až 45°Forgácselszívó átmérője: 100 mmSzalagfűrész méretei: 600 x 440 x 860 mmSúly: 24 kgInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 100 325 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 13:49 .