2021. október 30., szombat

COS fekete vagány bőr táska keresztben is hordható - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

COS fekete vagány bőr táska keresztben is hordható. Használat és tárolásból eredő nyomok vannak rajta, ezt leszámítva nagyon szép!
Személyes átvétel jelenleg nincs sajnos. Küldés előtt minden ruhát átgőzölök, úgy kerül csomagolásra. A képek sajnos nem a legjobb fényviszonyok között készültek.
Írj légyszi akkor is, ha tetszik a termék, de más árra gondolnál, általában sikerül megegyezni. Több termék kiválasztása esetén szívesen adok kedvezményt!  
A termék leütése esetén e-mailben fogok jelentkezni az utalási adatokkal. Utánvéttel sajnos nem tudod kérni, csak előre utalással.
A feladást az utalás napján, de legkésőbb másnap intézem. Kérlek, amennyiben 3 munkanapnál később tudsz utalni, erről küldj nekem e-mailben pár sort, hogy tudjam mikorra várható a vételár beérkezése a számlámra.       
Napközben dolgozom, így általában este tudok mérni és reagálni az e-mailekre, de mindenképpen jelentkezni fogok, ha nem is azonnal. : -) 
FOXPOST árak a legkisebb fiókméretre vannak megadva, az MPL pedig 2 kg-ig, így lehet több az ára a feladásnak, ha terjedelmesebb és/vagy nehezebb a csomagod. A pontos feladási költséget a leütés után e-mailben megírom.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 20:00 .