2022. július 3., vasárnap

Univerzális digitális elektronikus termosztát 12V 20A relé hőmérsékletszondával ÚJ W1209 hűtőszekrén - Jelenlegi ára: 1

Ezzel a programozható digitális termosztáttal szabályozhatja a hőmérsékletet minden olyan rendszerben, amelyben a hőmérséklet határérték -50 és + 110 ° C között van.
A termosztát 12V DC -ről működik. A hőmérséklet ellenőrzéséhez a termosztát egy NTC szondát használ (mellékelve). A kimeneten kettős relé van, normál esetben zárva – általában nyitva a mágnesszelep, ellenállások, motor, kompresszor, ventilátor stb. Ha a szabályozott elem nagy áramot vesz fel, akkor ajánlott, hogy a szabályozott berendezést elektromos kontaktor segítségével csatlakoztassa a termosztáthoz.
 
Digitális termosztát specifikációk:
hőmérsékleti tartomány: -50 ° – + 110 ° C
kompatibilis az NTC ellenálló szondákkal (tartozék) és a PTC -vel
felbontás: 0, 1 Celsius fok
mérési pontosság: 0, 1 Celsius fok
Hiszterézis pontossága: 0, 1 ° C
frissítési gyakoriság: 0, 5 mp
áramfelvétel: 35mA – 65mA
0, 28 hüvelykes digitális kijelző; tizedes felbontás: 3 számjegy
tápegység: 12V DC
Üzemi hőmérséklet: -10-60 ° C, páratartalom 20% -85%
méret: 48, 5 * 40 mm
 
A termosztát számos paramétert tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az alkalmazásnak megfelelő programozást (fűtés / hűtés, hiszterézis, maximális hőmérséklet, minimális hőmérséklet, hőmérséklet -korrekció, késleltetés, riasztás). Ezen paraméterek beállításához a SET gombot 5 másodpercig le kell nyomni.
 
P0 – hűtés / fűtés beállítás: (C / H) –  gyári beállítás C
P1 – hiszterézis beállítás (mennyi hőmérsékletváltozás szükséges a relé állapotának megváltoztatásához): 0, 1 – 30 –  gyári beállítás 2
P2 – felső hőmérséklethatár beállítás: 110 fok C –  gyári beállítás 110
P3 – alsó hőmérséklethatár beállítás: -50 ° C –  gyári beállítás -50
P4 – érzékelő kalibrálása – jobb hőmérő alapján kalibrálható (ha alkalmazható): -7 Celsius fok ~ 7 Celsius fok –  gyári beállítás 0
P5 – késleltetés beállítás a hőmérsékleti küszöb elérése és a relé kioldása között: 0 – 600 másodperc –  gyári beállítás 0
P6 – magas hőmérséklet riasztási beállítás – a relé leáll és újraindul, ha a hőmérséklet ezen érték alá csökken: 0-110 Celsius fok –  gyári beállítás KI
A gyári beállításokhoz való visszatéréshez a “ +” és a “ -” gombot egyszerre kell megnyomni.
Példák a megrendelt berendezésekre: elektromos ellenállás, mágnesszelep, hűtőkompresszor, ventilátor, izzó, felügyeleti és riasztórendszer stb.
FIGYELEM!
válassza le a szondákat a feszültség alatt álló kábelektől, kimenetektől és áramcsatlakozásoktól
ne lépje túl a relé megengedett legnagyobb áramát, nagyobb terhelés esetén használjon külső relét (elektromos kontaktor)
az érzékelőt az izzóval felfelé kell felszerelni, hogy megelőzze a folyadék beszivárgását, távolítsa el a huzatot vagy a ventilátorokat (a helyes hőmérsékletmérés érdekében).
    

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2022-07-04 03:36 .