2020. február 25., kedd

Fisher-Price-interaktív"Meglepetés Kockaváros"nagy méretű+kiegészítők-hang és fényeffekt dobozában - Jelenlegi ára: 10 0

Fisher-Price-interaktív "Meglepetés Kockaváros"-nagy méretű, kiegészítőkkel, hang és fényeffektek eredeti dobozában
Fisher-Price-interaktív Meglepetés Kockák Városa-sok kiegészítővel, hang és fényeffektek-nagy méretű
Ez a sokoldalú szórakoztató, színes mókaváros  vidám zenékkel, fényjátékkal, mozgással, felbukkanó meglepetésekkel, kukucskáló játékokkal, építőjátékkal.
Kezdődjön a móka a Te saját nagy városodban!!!
Helyezd el a kockákat és hengereket a játék közepén található részre, majd pörgesd meg a zenei hengert és a játék "életre kel". A 8 db különleges forma elkezd mozogni- kikukucskálnak , előbukkannak a barátságos, mosolygós arcok, mindezt vidám dallamok kíséretében.
A jobb oldalon található ablak előtti részre helyezz el egy vagy akár több formát, majd nyomd meg a narancssárga kart és a forma "leugrik" a tároló részbe és ekkor vicces hangokat is hallhatsz.
A csúszdán lévő megfelelő helyre tedd rá az autódat vagy bármelyik formát , majd nyomd meg a sárga kart- már száguldanak is lefelé a lejtőn.
A bal oldalon lévő lila házikó előtt lévő tároló fedelére rakj formákat, majd hirtelen emeld fel, lökd meg felfelé egy erőteljes mozdulattal és jön a legtrükkösebb része a játéknak a forma vagy a házikóba "ugrik" vagy a tároló fedele alá esik bele-ehhez már nagyon ügyesnek kell lenned.
A tároló fedelét , ha felemeled vidám dallamot kapsz jutalalomként.
A felnyitható tárolórész remek lehetőség, hogy a játék befejezésekor a formákat belepakold-így biztosan nem vesznek el: ))))
Minden funkciót (billentés, emelés , gurítás , karok lenyomása, henger pörgetése)hang és fényeffektek kísérnek, hogy még élvezesebb legyen a játék(összesen 16 dallam, szórakoztató hang)Különálló építőjátékként is használhatók a kiegészítő elemek. Építs tornyot a kockákból, majd döntsd le őket, csak móka kedvéért -A kockák/hengerek mókás figurákat rejtenek, amik egymásra rakva mosolygós arcok bújnak elő. A házikó és az ablak tetejére is kedved szerint építhetsz. Az autóra is felrakhatod formákat és még tologathatod a földön.
A játék minden eleme könnyen megfogható és összerakható a kicsik kezéhez lett tervezve. - Fejleszti a látást, hallást, tapintást és szem-kéz koordinációt
- a finom motorikus képességeket 
-Fokozza a felfedezés és a tanulás iránti vágyat
-Segíti az ok-okozati összefüggesek megértését-Ösztönzi a babát a logikus gondolkodásra és problémamegoldásra
A szett tartalmazza a hatalmas mókavárost +mókakockákat és hengereket és egy hozzátartozó autót.
https: //www. youtube. com/watch? v=vYWlC5Yg3sYhttps: //www. youtube. com/watch? v=BJhdE1OBs64
https: //www. youtube. com/watch? v=Yv-lEZ_Rf4Y
https: //www. youtube. com/watch? v=oq3RxpnXFPc
Ajánlott életkor:  6 hónapos kortól 3 éves korig (Érdemes már az ülni tudó babának megvenni, a hangokat könnyen elő tudja csalogatni belőle és remekül lehet rakosgatni a kockákat, hengereket és pakolászni benne. )
3 db "C" 1, 5V-os (bébi) elemmel működik, mely nem tartozék.
Jó állapotú, minden funkciója tökéletesen működik. Szétszerelt állapotban tudom küldeni nagy mérete miatt eredeti dobozában!
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-17 15:33 .